E:M+MA.

Samen met de nieuwe identiteit voor Emma is ook de digitale strategie aangepakt. Emma wilde de artikelen (met cases van hun expertise) prominenter maken en op deze manier meer exposure genereren. Het resultaat is een dynamisch en modulair stramien welke volledig naar wens is in te richten.

Deze website is ontworpen tijdens mijn dienst voor ontwerpwerk.

De homepage is opgedeeld in meerdere onderdelen. Zo opent de website met uitgelichte content, gevolgd door uitgelichte content per thema. Voor de stramienen is gebruik gemaakt van Masonry, zodat de content goed responsive werkt.

Voor het extra uitlichten van content (of een dossier) kan Emma er voor kiezen om een gedeeltelijke takeover of een volledige takeover van de homepage in te zetten.

EMMA-video

Voor verschillende type content zijn blokken ontwikkeld. Zoals bijvoorbeeld voor video, welke een donkere achtergrond heeft gekregen voor een cinematisch effect zonder te veel afleiding.

In de content word ieder artikel onderbroken met een inschrijfveld voor de nieuwsbrief. In de vervolgstap kan de gebruiker aangeven in welke thema's hij of zij geïnteresseerd is. Automatisch is het thema al geselecteerd van het desbetreffende artikel. Emma kan op deze manier doelgerichte nieuwsbrieven uitsturen, waardoor de engagement vergroot word.

EMMA-subscribe

Om ervoor te zorgen dat de content zoveel mogelijk exposure krijgt, heeft ieder artikel een sticky social media balk aan de onderkant. Waardoor de gebruiker snel en makkelijk de content kan delen binnen zijn of haar netwerk.

EMMA-share

Afsluitend van iedere artikel pagina word relateerde content getoond. Dit kunnen andere artikelen zijn, maar ook lezingen en video's, allemaal binnen hetzelfde thema. Zo ziet de gebruiker direct wat voor hem of haar relevant is.

Andere projecten

citizenMDigitale assistent voor hotelketen

NetwaveVisualisatie van scheepsdata

BeamrzRidesharing app

Kunst in UtrechtDynamisch maken van een kunst database

Liberty Global appStreaming app

NSOBTypografische identiteit

Placebo happinessPortretten van geforceerd geluk

HCOMultisite ontwerp

Pro FreestyleIdentiteit voor freestyle evenementen

AH Lekker weg, Lekker thuisIdentiteit voor dienst Albert Heijn

SpanningscirkelsRuimtelijk werk met cirkels

Fokke & SukkeCompositie op basis van Fokke & Sukke

SonsbeekRoutekaart en publicatie van collectie